بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدای مهربانم. سلام سرور بزرگوارم. سلام ای خالق بهروزی ها و نیکبختی ها و شادمانی ها. سلام بر روی مهربان زیبای تو. گفت و گو با تو برایم آنقدر رهایی بخش و لذت آفرین است که دلم میخواهد تا ابد کنارت بنشینم و وجود جذاب و زیبای تو را ستایش و نیایش گویم. تو همواره با من مهربان بودی و مرا از ظلم و خودخواهی انسانها نجاتم دادی . تو بودی که حقوق پامال شده ام توسط انسانها را به من بازگرداندی و شر آنان را از من کفایت کردی. تو مرهم قلبم در تنهایی هایم بودی . تو مرا در مسکن وسیع آرامش و امنیت الهی خودت اسکان دادی. وظیفه من است در ثانیه به ثانیه زندگی ام از این همه نعمت و فضل و رحمتت برای همگان بگویم و یاد کنم و به زبان بیاورم.
خدایا یاری ام کن تا از ظلم هایی که خودم به خودم می کنم نجات پیدا کنم. خدایا کمکم کن که حق جسم و روحم را ادا کنم و به خودم خیانت نکنم. من هم بنده ای از بندگان تو هستم و میدانم اجازه ظلم به هیچ بنده ای از بندگان تو از جمله خودم را ندارم. خدایا کمکم کن با زیاده روی و کج روی و انحراف ، به نفس خودم ظلم نکنم. خدایا از ادا نکردن حقوق خودم نجاتم بده. خدایا کمکم کن با اطاعت از دستورات تو و برگزیدن راه تو در زندگی ام به خودم و به سایر بندگانت احسان کنم و با خودم و سایر بندگانت مهربان باشم که میدانم انحراف از مسیر دین تو، بدترین نامهربانی با خودم و دیگران است.
خدایا ما دین نازل شده از تو، اسلام ناب محمدی را برگزیدیم و تبعیت کردیم و به آرامش و سعادت حقیقی رسیدیم. ما با تبعیت از تو که از رگ گردن به ما نزدیک تری، به آرامش قلبی و عزت و غنا رسیدیم و تحقق وعده های یاری تو را دیدیم و به صداقت سخن تو شهادت دادیم.
ای مالک مهربانم به خاطر همه بی وفایی هایم معذرت می خواهم. به خاطر همه ناسپاسی هایم معذرت می خواهم. پروردگارم عظمت زیبایی تو ، آن هم فقط آن میزان کم که با عقل کوچکم درک میکنم ، روحم را شیفته ات کرده . من وعده های تو را از ته قلبم باور می کنم و منتظر تحقق وعده هایت هستم. خدایا از رویای رسیدن به قرب تو نمیگذرم. مگر قرار است خودم این رویا را محقق کنم که به رسیدن به آن شک کنم. من بر قدرت تو تکیه کرده ام تا با قدرت تو به قرب خودت دست پیدا کنم.
ای ثروتمند ، ای مقتدر ،ای عزیز. مرا روزی بده از عزتت، از ثروتت و از اقتدارت. تا تو را بیشتر و بیشتر شکر گویم. پروردگارم تو تنها کسی هستی که میتوانی دنیا و آخرت را به من عطا کنی. نه بر به دست آوردن دنیا توان دارم نه در به دست آوردن آخرت و نه بر به دست آوردن خودت که هیچ کدام جز به عنایت و لطف و خواست خودن امکان ندارد. خدایا به هر چه به من عطا کرده ای راضی و شاد و خوشنودم. تو روزی رسان مائی. تو مالک مائی. تو باقی و پایداری و همه ما فانی .تو پشتیان مائی. خدایا از کسی جز تو چیزی نمیخواهم و دل از آنچه در دست مردم است کنده ام و فقط آن چیزی را میخواهم و می طلبم که از دست تو با واسطه های مختلف به من عطا می شود. خدایا چه کم دهی چه زیاد، خوشحال و راضی ام و عاشقت هستم و مطمئنم تو مرا از همین شرایط موجود به رستگاری و فلاح خواهی رساند. هر چه بشود به تو اعتماد دارم پروردگارم. من تو را برای به دست آوردن غیر تو نمیخواهم. من تو را برای به دست آوردن آرزوها نمیخواهم. آرزویم توئی. هدف نهایی همه آرزوهایم این است که به تو برسم. خدایا دیگران را نه برای خودم میخواهم و نه برای خودشان. همه را برای تو میخواهم. همه هدفم تویی.
ای ستوده مهربان وقتی اطاعت اوامرت سخت میشود و برای اطاعت امرت سختی میکشم، چقدر لذت میبرم. پروردگارم چقدر لذت بخش است وقتی هر کسی حتی خودم ، در راه اطاعت امرت برایم بی اهمیت می شود و تمام بتها را در راه اطاعت دستورت می شکنم و جز تو و برپایی امر و فرمان تو را نمیخواهم. حقیر شدن در برابر عظمت تو چه لذتی دارد. ذلیل بودن در برابر شخصیت کامل و بی همتای تو چه لذتی دارد. ممنونم از این همه لذت. ممنونم.
خدایا مطمئنم چه در دریا باشم چه خشکی ، چه در میان خویشانم باشم، چه غربت، چه در میان دشمنانم باشم یا دوستانم، چه در دنیا باشم چه برزخ یا قیامت، اگر بر خودت تکیه کنم ، تو از بهترین نعماتت روزی ام خواهی داد و یاری ام خواهی کرد.
خداوندگار هفت آسمان و زمین، یقین دارم مومنان را رها نخواهی کرد و آنان را بر بدخواهانشان پیروز خواهی کرد. یقین دارم همراه با مومنانی و دوستدار آنان و یاور آنهایی. یقین دارم به مهربانی و بخشش عظیمت. یقین دارم ما را به غیر خودت واگذار نخواهی کرد و تا ابد کفایتمان خواهی کرد . من به یاری تو مطمئنم یا الله. یا نعم النصیر. ای باوفاترین یار من.
هیهات اگر بنده ذلیل بخواهی و نباشم سرورم. هیهات اگر برده مطیع و عاشق بخواهی و نباشم آقای من. هیهات اگر خادم کوچک فرمانبردار بخواهی و نباشم. قلب من به عشق تو زنجیر شده. ممنونم که به من عزت انسان بودن بخشیدی. ممنونم که مرا انسان خلق کردی و طعم شگفت کرامت و عزت را به من چشاندی. که انسانیت مقام بسیار بالایی و عزت و کرامت انسانی از برترین مخلوقات توست.
ثانیه به ثانیه به سوی تو می آیم. همه جا تو را می بینم و به وضوح می بینم که جز تو نیست. جز تو هیچ کس نیست. وجودی جز تو وجود ندارد..
سبحانک لا اله الا انت.
نسخه pdf تصحیح شده کتاب رو از آدرس زیر می تونید دانلود کنید:
لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم........
عظمت پشتیبانی و یاری الهی را با بند بند وجودت باور کن.
آنگاه که دلت اسیر عادل ترین و خوب ترین شد، دیگر در بند معشوق های دروغین حقیر و ظالم دنیا نمی افتد...
تو ,خدایا ,کنم ,ام ,ای ,، ,تو را ,به من ,و به ,به دست ,دست آوردن
درباره این سایت